Joves en pràctiques 2020-2021

Contractació en pràctiques de joves beneficiaris del programa de garantia juvenil a Catalunya.

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols contractarà aquest mes d’octubre a 3 joves menors de 29 anys que hagin finalitat estudis universitaris, de formació professional de grau mig o superior o certificats professionals, que estiguin inscrits al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandants d’ocupació no ocupats i al programa de Garantia Juvenil.

+ INFO


0
0
0
s2sdefault

Nou subsidi extraordinari per a les persones integrades al Sistema especial per a treballadores de la lllar

El govern estatal va aprovar un subsidi extraordinari per afavorir les persones treballadores de la llar (Reial decret llei 11/2020, de 31 de març). El proppassat 4 de maig es publicava la Resolució que desenvolupa el procediment per sol·licitar-lo. És un subsidi extraordinari per protegir a les persones que pertanyen al Sistema Especial per a Treballadores de la Llar i que a causa del COVID-19 se’ls ha extingit el contracte laboral o han deixat de prestar serveis total o parcialment. Aquest subsidi vol pal·liar el fet que aquest col·lectiu no té dret a percebre la prestació d’atur, atès que no cotitza per aquesta contingència.

La resolució de 30 d’abril de 2020 BOE número 124,estableix el procediment per a la tramitació de sol·licituds del subsidi.

En aquest enllaç https://www.sepe.es/HomeSepe/COVID-19/subsidio-extraordinario-personas-empleadas-hogar.html hi trobareu tota la informació i la documentació necessària per poder realitzar la sol·licitud.

 

 

 

 

 

 

 


0
0
0
s2sdefault
Diputació de Girona
Catalunya emprèn
Fons Social Europeu