Joves en pràctiques 2020-2021

Contractació en pràctiques de joves beneficiaris del programa de garantia juvenil a Catalunya.

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols contractarà aquest mes d’octubre a 3 joves menors de 29 anys que hagin finalitat estudis universitaris, de formació professional de grau mig o superior o certificats professionals, que estiguin inscrits al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandants d’ocupació no ocupats i al programa de Garantia Juvenil.

La contractació dels tres joves en pràctiques a jornada completa durant sis mesos seran per les següents àrees:

 • 1 jove a l’àrea de Vialitat i Policia Local
 • 1 jove a l’àrea d’Acció social i habitatge social
 • 1 jove a l’àrea d’Alcaldia i Projectes estratègics

Els perfils professionals dels joves que portaran a terme el contracte en pràctiques es el següent:

 • Àrea de Vialitat i Policia Local
 • CFGS d’administració i finances

Àrea d’Acció Social i Habitatge Social

 • Grau Educació Social
 • Grau Treball Social
 • Grau en Psicologia

Àrea d’Alcaldia i Projectes estratègics

 • Grau en Dret
 • Grau en Ciències Polítiques
 • Grau en Geografia

Aquest contracte de treball és efectuat d’acord amb les condicions establertes a la resolució TSF/2537/2020, de 8 d’octubre i és cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%.

Per poder formar part del programa s’ha d’acreditar:

 • Que sigui menor de 29 anys
 • Que disposi de la titulació acadèmica relacionada amb els llocs de treball a cobrir
 • Que estigui inscrit al Programa de Garantia Juvenil
 • Que estigui inscrit a l’Oficina de Treball.

Les persones interessades us podeu adreçar al Servei d’Ocupació Municipal o enviar la documentació requerida al correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
La contractació dels joves restarà condicionada as l’atorgament de la subvenció a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i en el cas que la subvenció sigui inferior a allò sol·licitat, la mateixa entitat prioritzarà els llocs de treball segons necessitats del territori.

soc 2  gen cat  ajuntament sfg2  ministerio trabajo.sepe  iniciativa ocupacio juvenil


0
0
0
s2sdefault

Jornada FinancESS desembre 2020

La Diputació de Girona i l'Ateneu Cooperatiu Terres Gironines  us convida a participar en la primera edició de la jornada «FinancESS», un nou espai de trobada entre projectes i empreses de l’economia social i entitats i plataformes de finançament. L’esdeveniment tindrà de manera virtual els propers dies 1 a 3 de desembre de 2020.
 
 Trobareu més informació sobre «FinancESS» al web http://financess.ddgi.cat i a les xarxes socials, amb l’etiqueta #financESS.

 
Us hi esperem!


0
0
0
s2sdefault

OBERTA CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS PER ALS ESTABLIMENTS DE RESTAURACIÓ I D'ESTÈTICA I BELLESA AFECTATS PER LES RESTRICCIONS.

A partir de demà, dimecres 28 d'octubre a les 9 del matí, es podrà fer la sol·licitud de la línia d'incentius als sectors de la restauració i centres d'estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19.

Les subvencions s'adrecen a autònoms i pimes dedicades a la restauració o que siguin titulars d'un centre d'estètica i bellesa que estan obligats al tancament per les mesures de salut pública per a la contenció de la pandèmia de la COVID-19 a Catalunya.


La quantia de la subvenció serà de fins el 100% de les despeses subvencionables amb una quantia màxima de 1.500 euros per sol·licitant per a despeses realitzades de l'1 de gener al 31 de desembre de 2020. 


Les despeses subvencionables seran despeses fixes d'estructura tals com lloguers, compres de producte, inversions en transformació digital o qualsevol altra despesa derivada de dur a terme l'acció o accions corresponents. No seran despeses subvencionables: sous i salaris, amortitzacions i rentings o qualsevol despesa de caràcter intern que no compti amb una factura emesa per part d'un tercer.


El termini finalitza el 17 de novembre o fins a exhaurir pressupost. El criteri d'atorgament de la subvenció serà per l'ordre cronològic de la presentació de les sol·licituds.
Les sol·licituds es podran presentar pel Canal Empresa, pàgina web del Departament d'Empresa i Coneixement o a la pàgina web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.  Es podrà sol·licitar a través dels sistemes de signatura electrònica admesos per la Seu electrònica. Serà admès el sistema IdCAT Mòbil o DNI electrònic. 


Documentació requerida: model normalitzat del formulari de la sol·licitud que estarà disponible a partir que s'obri la convocatòria. Documentació complementària: declaració responsable i fotografia de la façana i de l’interior de l’establiment.


Les subvencions es cobraran un cop publicades les resolucions de les sol·licituds i una vegada justificades les despeses. La línia és compatible amb qualsevol línia d'ajut de l'estat o la Generalitat. 

Podeu accedir al 
vídeo de la presentació  de la subvenció així com a les preguntes freqüents. 

TOTA LA INFORMACIÓ AQUÍ


0
0
0
s2sdefault

Com gestionar els conflictes en l'àmbit de l'atenció a les persones (Covid19)

Els professionals que treballen en l'atenció a les persones (restauració, comerç, atenció al públic,...) sovint es troben amb conflictes amb els clients/es que incompleixen les mesures per a la contenció de la Covid-19.

Per aquest motiu,  Dipsalut ha elaborat un document que conté idees clau a l'hora de gestionar aquest tipus de conflictes i situacions de tensió. El document ha estat elaborat amb la col·laboració de Pimec Girona. 

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (ORIGINALS_FLIYER_CONFLICTE_COMERCIANTS_PDF.pdf)Document per descarregar813 kB1 Descarrega

0
0
0
s2sdefault

Ajuts en forma de garantia per al finançament de les empreses d'economia social

El passat 8 de juny de 2020, al DOGC número 8149 ha sortit publicada la resolució TSF/1222/2020, de 18 de maig, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió d'ajuts en forma de garantia per al finançament de les empreses de l'economia social per als anys 2020-2022.

El termini per a la presentació dels formularis de sol.licitud és del 9 de juny de 2020 al 31 de desembre de 2022.

Poder ser beneficiàries d'aquesta línia d'ajuts les empreses amb seu social o activitat a Catalunya següents:

 • Les empreses que tinguin forma de societat cooperativa
 • Les societats laborals
 • Les federacions de les entitats de l'economia social
 • Les societats agràries de transformació
 • Les empreses d'inserció, els centres especials de treball i les entitats promotores d'aqeusts, com a empreses que actuen en el mercat protegit de treball i que tenen com a objectiu la integració laboral de persones amb discapacitat i amb risc d'exclusió social.
 • Les persones físiques, en cas d'aportació de capital a entitats amb alguna de les formes jurídiques previstes.
 • Les fundacions i les associacions que realitzin una activitat econòmica inscrites al Registre d'entitats, serveis i establiments de serveis socials (RESES) del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

TOTA LA INFORMACIÓ AQUÍ


0
0
0
s2sdefault
 • 1
 • 2
Diputació de Girona
Catalunya emprèn
Fons Social Europeu