JEO, I JORNADA D'EMPRESA i OCUPACIÓ

 

JEO, I Jornada d’Empresa i Ocupació

Els dies 29 i 30 de setembre tindrà lloc la I Jornada d’Empresa i Ocupació, al Monestir de Sant Feliu de Guíxols. La Jornada va destinada a empresaris, emprenedors i persones que es troben en recerca o millora de feina, i que aquest any presenta una novetat destacada: la unió de les jornades d’Ocupació i Emprenedoria.

La jornada oferirà un espai comú on tots els assistents puguin intercanviar experiències amb altres persones que estiguin en el mateix moment professional, o bé en un altre més experimentat (empresaris, ponents...), i un ventall ampli de ponències i xerrades sobre màrqueting, turisme i lideratge d’equips de treball en l’àmbit d’Empresa, i sobre la preparació d’una entrevista de feina en l’àmbit d’Ocupació.

Entre els ponents hi ha dos veïns de Sant Feliu de Guíxols: José Antonio Donaire, vicerector de la Universitat de Girona, director de l’Institut de Recerca en Turisme i exregidor de l’Ajuntament; i Josep Coll, CEO de Repscan i fundador de Red Points.

Les places són limitades. Inscripcions obertes fins al 28 de setembre a: https://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/curs/80705-jornades-d-empresa-i-ocupacio-de-sant-feliu-de-guixols

 

 

 


0
0
0
s2sdefault

CONVOCATÒRIA OBERTA PER A LA CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS EN L'ÀMBIT DEL COMERÇ I DELS SERVEIS

 
comerç_sant_cugat-800x356.jpg
 
A partir d'avui dia 17 de juny, i fins el 22 de juliol  s'obre convocatòria per la concessió de subvencions en l'ambit del comerç i els serveis del Consorci de Comerç, Artesania i Moda, concretament el programa de suport en el procés de transformació digital de les empreses:

Objectiu:
Potenciar el coneixement i la incorporació de noves tecnologies digitals per augmentar la competitivitat i la sostenibilitat de les empreses de comerç i dels serveis, i les parades de mercats municipals sedentaris i no sedentaris.
Facilitar d’eines a les empreses que els permetin adaptar-se al nou model de negoci on es potencií la omnicanalitat creant estratègies que integrin botiga física i online per millorar l'experiència de compra dels clients.
Millorar el posicionament i la presència a internet del sector del comerç i dels serveis per tal d’adaptar-se i fer front a la nova situació i enfortir les seves capacitats i fer-lomés competitiu en l’era post-Covid19.


Persones beneficiàries:
Els professionals autònoms que estiguin donats d'alta en el règim especial dels treballadors per compte propi o autònoms (RETA), empreses de comerç, de serveis i parades de mercats municipals sedentaris i no sedentaris.

(S’exclouen, les fundacions, les entitats territorials sense ànim de lucre i els gremis i entitats sectorials).

Quantia de la subvenció:
Fins al 70% de les despeses subvencionables amb un màxim de 5.000 euros.

 

TOTA LA IINFORMACIÓ AQUÍ


0
0
0
s2sdefault

Ajuts en forma de garantia per al finançament de les empreses d'economia social

El passat 8 de juny de 2020, al DOGC número 8149 ha sortit publicada la resolució TSF/1222/2020, de 18 de maig, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió d'ajuts en forma de garantia per al finançament de les empreses de l'economia social per als anys 2020-2022.

El termini per a la presentació dels formularis de sol.licitud és del 9 de juny de 2020 al 31 de desembre de 2022.

Poder ser beneficiàries d'aquesta línia d'ajuts les empreses amb seu social o activitat a Catalunya següents:

  • Les empreses que tinguin forma de societat cooperativa
  • Les societats laborals
  • Les federacions de les entitats de l'economia social
  • Les societats agràries de transformació
  • Les empreses d'inserció, els centres especials de treball i les entitats promotores d'aqeusts, com a empreses que actuen en el mercat protegit de treball i que tenen com a objectiu la integració laboral de persones amb discapacitat i amb risc d'exclusió social.
  • Les persones físiques, en cas d'aportació de capital a entitats amb alguna de les formes jurídiques previstes.
  • Les fundacions i les associacions que realitzin una activitat econòmica inscrites al Registre d'entitats, serveis i establiments de serveis socials (RESES) del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

TOTA LA INFORMACIÓ AQUÍ


0
0
0
s2sdefault
Diputació de Girona
Catalunya emprèn
Fons Social Europeu