Jornada FinancESS desembre 2020

La Diputació de Girona i l'Ateneu Cooperatiu Terres Gironines  us convida a participar en la primera edició de la jornada «FinancESS», un nou espai de trobada entre projectes i empreses de l’economia social i entitats i plataformes de finançament. L’esdeveniment tindrà de manera virtual els propers dies 1 a 3 de desembre de 2020.
 
 Trobareu més informació sobre «FinancESS» al web http://financess.ddgi.cat i a les xarxes socials, amb l’etiqueta #financESS.

 
Us hi esperem!


0
0
0
s2sdefault

Ajuts en forma de garantia per al finançament de les empreses d'economia social

El passat 8 de juny de 2020, al DOGC número 8149 ha sortit publicada la resolució TSF/1222/2020, de 18 de maig, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió d'ajuts en forma de garantia per al finançament de les empreses de l'economia social per als anys 2020-2022.

El termini per a la presentació dels formularis de sol.licitud és del 9 de juny de 2020 al 31 de desembre de 2022.

Poder ser beneficiàries d'aquesta línia d'ajuts les empreses amb seu social o activitat a Catalunya següents:

  • Les empreses que tinguin forma de societat cooperativa
  • Les societats laborals
  • Les federacions de les entitats de l'economia social
  • Les societats agràries de transformació
  • Les empreses d'inserció, els centres especials de treball i les entitats promotores d'aqeusts, com a empreses que actuen en el mercat protegit de treball i que tenen com a objectiu la integració laboral de persones amb discapacitat i amb risc d'exclusió social.
  • Les persones físiques, en cas d'aportació de capital a entitats amb alguna de les formes jurídiques previstes.
  • Les fundacions i les associacions que realitzin una activitat econòmica inscrites al Registre d'entitats, serveis i establiments de serveis socials (RESES) del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

TOTA LA INFORMACIÓ AQUÍ


0
0
0
s2sdefault
Diputació de Girona
Catalunya emprèn
Fons Social Europeu