Campanya #comerçdAQUI

NL_comerç_proximitat.png
 

Tens un negoci local a Sant Feliu de Guíxols? Et donem visibilitat!

Amb motiu del dia europeu del comerç de proximitat que se celebra el 9 de maig, engeguem una campanya per xarxes socials perquè puguis arribar a més gent.

 

Com ho farem?

Us vindrem a fer una visita per grabar un vídeo-píndola on ens presenteu el vostre negoci, la història que hi ha al darrera i els trets més diferencials amb l'objectiu de donar més visibilitat als negocis locals.

Cada divendres, a partir del 9 de maig i sota el hashtag #comerçd'AQUI, compartirem al nostre perfil d'Instagram (@promoguixols) empreses locals,

 

Qui hi pot participar?

Qualsevol negoci local de Sant Feliu de Guíxols

Com m'hi puc apuntar?

Responent aquest mateix mail, enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o escrivint-nos a través del nostre compte d'Instagram @promoguixolsPrograma KIT DIGITAL

foto_article.jpg
 

El programa KIT DIGITAL ofereix ajuda econòmica en forma de bons digitals per accedir a les solucions que millor s’adaptin al teu negoci, donant-te suport en el procés de transformació digital de la teva empresa.

Podran ser beneficiaris d’aquests ajuts les petites empreses i els autònoms amb domicili fiscal ubicat en territori espanyol.  

Els segments de beneficiaris són els següents:  

  • Segment I: Petites empreses d’entre 10 i 49 treballadors,  fins a 12.000 €
  • Segment II: Petites empreses o microempreses d’entre 3 i menys de 10 treballadors,   fins a 6.000 €
  • Segment III: Petites empreses o microempreses d’entre 0 i menys de 3 treballadors,  fins a 2.000 €

 

Terminis des presentació de sol·licituds:

  • Segment I (entre 10 i 49 treballadors) s’iniciarà el dia 15 de març de 2022  i finalitzarà el 15 de setembre de 2022 a les 11:00h. [FINALITZAT]
  • Segment II (entre 3 i menys de 10 treballadors) s’iniciarà el dia 2 de setembre de 2022 i finalitzarà el 2 de setembre de 2023 a les 11:00h[FINALITZAT]
  • Segment III (entre 0 i menys de 3 treballadors) s'iniciarà el dia 20 d'octubre de 2022 i finalitzarà el 20 d'octubre de 2023 a les 11:00h

 

Trobareu més informació en el següent enllaç: https://www.boe.es/boe/dias/2021/12/30/pdfs/BOE-A-2021-21873.pdf


Primers premis IMPULS a l'Emprenedoria


Premis.png

 

La sala Abat Panyelles del Monestir de Sant Feliu de Guíxols va acollir el passat dijous, la celebració dels ‘primers premis Impuls a l'Emprenedoria’ organitzats per l'institut Sant Feliu de Guíxols.

Durant l'acte es van lliurar els premis als guanyadors seleccionats entre els 39 projectes presentats a concurs. Es van repartir un total de 8 premis, un per cadascun dels cicles formatius de l'institut, sis per alumnat i ex-alumnat de Grau Mitjà i dos per alumnat i ex-alumnat de Grau Superior.

Els premis consistien en un xec de 600 € a bescanviar en els comerços de Sant Feliu de Guíxols adherits a la iniciativa. L'import d'aquests ha estat possible gràcies a una subvenció rebuda del programa Next Generation de la Unió Europea i el Ministeri d'Educació i FP.

La convocatòria ha estat un èxit de participació i ha rebut el suport de representants de les institucions locals, empresarials i comercials de Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d'Aro i Castell-Platja d'Aro.


Diputació de Girona
Catalunya emprèn
Fons Social Europeu