Estàs pensant en emprendre i no saps per on començar?

Servei d’orientació per a persones emprenedores amb l’objectiu de fomentar i consolidar noves activitats empresarials. Tindràs un assessorament a mida de les teves necessitats perquè puguis resoldre tots els dubtes abans d’iniciar un projecte.

Sol·licita assessorament

Descobreix els nostres cursos i tallers gratuïts

Cursos i tallers gratuïts adreçats a empreses, emprenedors/es i persones en recerca de feina o millora de la seva situació laboral.

Consulta les properes formacions

Apunta't a la borsa per no perdre't cap oferta de feina

El Servei d’Ocupació Municipal (SOM) ofereix informació, assessorament i orientació a les persones que busquen feina o volen millorar-la. Disposem d'un espai de recerca, de formació i d'intercanvi amb uns recursos especialitzats i uns professionals preparats.

Inscriu-te a la borsa

Què és el Festival d'AQUI?

El Festival d'AQUÍ, que va celebrar la seva primera edició l'any 2021, és un festival per poder gaudir i posar en valor la gastronomia, la cultura i el comerç local de Sant Feliu de Guíxols.

Es tracta d'un muntatge d'estands per a comerços i serveis de restauració locals que s'ubica als jardins Juli Garreta i es dinamitza amb tot tipus d'activitats musicals, de dansa, i de cultura per infants i adults, mantenint sempre la clau local. 


Amb el suport del Departament d'Empresa i Treball

Diputació de Girona
SEPE
Servei Públic d'Ocupació de Catalunya
Departament d'Empresa i Treball