Can Planas

canplanasLa carnisseria Planas l’obre l’any 1925 en Mariano Vicenç i la seva dona, la Maria Planas. Al 1927 mor el senyor Vicens i la Maria demana ajuda al seu germà, en Narcís Planas i a la seva dona, la Flora Borrell, per tirar endavant el negoci. Anys més tard, s’incorpora a la carnisseria el fill d’en Narcís i la Flora, en Jordi Planas.

La parada del mercat s’obre l’any 1939, amb la venta de vedella, xai i porc. Eren els temps difícils de las post-guerra i costava molt comprar i vendre.
Al 1966 mor en Narcís Planas i s’incorpora al negoci la Carmen Esteva, dona d’en Jordi Planas. La Carmen, filla de Can Lloverons, botiguers de Platja d’Aro, esdevé amb els anys, l’ànima del negoci.

Els anys passen, en Jordi i la Carmen es retiren i són la seva filla Maria i el seu gendre en Francesc Masclans, qui amb l’ajuda del personal que ja a molts anys que treballa a Can Planas, continuen amb el negoci, a la botiga del carrer Sant Joan i com sempre, a la parada número 4 d’aquest nou mercat que estrena Sant Feliu de Guíxols.

Productes

Xai petit i tendral, porc de pagès, vedella (femella) de Girona. Tot de matança pròpia i de proximitat.
Pollastre de muntanya, conill, menuts (fetges, pota i tripa, entrames, llengües i lletades)
Embotits cuits i secs.
Elaborats: botifarres, salsitxes, hamburgueses, empanats, carpatxos, secallones, bullits ( peus i llengües), croquetes, canelons, lassanyes, pinxos, patates d’Olot, brou de pollastre i gelatines.
Preparats: Talls per rostir (vedella i porc), farcits de pollastre, galtes i filets de secret ibèric.

  • canplanas6
  • canplanas1
  • canplanas2
  • canplanas4
  • canplanas3
  • canplanas5

Contacte i horari

Telf. 972 32 32 89 (parada)
Telf. 972 32 01 78 (botiga)
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: www.carnisseriaplanas.com

Oferim també entrega a domicili a través de SEUR FRED:
entrega a domicili abans de les 13:30h. ( per més info trucar a la botiga o la parada)

0
0
0
s2sdefault
Diputació de Girona
Catalunya emprèn
Fons Social Europeu