Can Planas

canplanasLa carnisseria Planas l’obre l’any 1925 en Mariano Vicenç i la seva dona, la Maria Planas. Al 1927 mor el senyor Vicens i la Maria demana ajuda al seu germà, en Narcís Planas i a la seva dona, la Flora Borrell, per tirar endavant el negoci. Anys més tard, s’incorpora a la carnisseria el fill d’en Narcís i la Flora, en Jordi Planas.

La parada del mercat s’obre l’any 1939, amb la venta de vedella, xai i porc. Eren els temps difícils de las post-guerra i costava molt comprar i vendre.
Al 1966 mor en Narcís Planas i s’incorpora al negoci la Carmen Esteva, dona d’en Jordi Planas. La Carmen, filla de Can Lloverons, botiguers de Platja d’Aro, esdevé amb els anys, l’ànima del negoci.

Els anys passen, en Jordi i la Carmen es retiren i són la seva filla Maria i el seu gendre en Francesc Masclans, qui amb l’ajuda del personal que ja a molts anys que treballa a Can Planas, continuen amb el negoci, a la botiga del carrer Sant Joan i com sempre, a la parada número 4 d’aquest nou mercat que estrena Sant Feliu de Guíxols.

Productes

Xai petit i tendral, porc de pagès, vedella (femella) de Girona. Tot de matança pròpia i de proximitat.
Pollastre de muntanya, conill, menuts (fetges, pota i tripa, entrames, llengües i lletades)
Embotits cuits i secs.
Elaborats: botifarres, salsitxes, hamburgueses, empanats, carpatxos, secallones, bullits ( peus i llengües), croquetes, canelons, lassanyes, pinxos, patates d’Olot, brou de pollastre i gelatines.
Preparats: Talls per rostir (vedella i porc), farcits de pollastre, galtes i filets de secret ibèric.

 • canplanas6
 • canplanas5
 • canplanas1
 • canplanas3
 • canplanas4
 • canplanas2

Contacte i horari

Telf. 972 32 32 89 (parada)
Telf. 972 32 01 78 (botiga)
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: www.carnisseriaplanas.com

Oferim també entrega a domicili a través de SEUR FRED:
entrega a domicili abans de les 13:30h. ( per més info trucar a la botiga o la parada)

0
0
0
s2sdefault

Carnisseria i xarcuteria Martí Coll

marticollL'empresa Martí Coll, fundada fa anys a Platja D'aro, és una empresa familiar dirigida per en Martí i la seva dona Carme. Fa anys el que seu fill Marc està al capdevant del negoci, amb una premissa molt important: qualitat i selecció per sobre de tot. Intenten aconseguir els millor productes de la comarca i del món, des de les millor carns, verdures, formatges, embotits i productes gourmet. La petita empresa va créixer el 12 de juny de 2012 amb una petita xarcuteria al Mercat cobert municipal de Sant Feliu de Guíxols. En Marc es qui dirigeix, per suposat seguint la mateixa línia de l'empresa: qualitat i selecció.

 • marticoll2
 • marticoll5
 • marticoll1
 • marticoll4
 • marticoll3
 • marticoll6

Producte

Especialització en formatges, sobte tot Catlans, també tot tipus d'embotits ibèrics, foié de diferents tipus, embotits de la terra com la llonganissa, bulls blancs i negres, llo de pagès, salmó fumat Carpier, patès belgues.... En resum un bon sortit de productes gourmet.

Contacte i horari

De dimarts a diumenge de 8h a 13:30h
Divendres de 17:30h a 20:30h
Telèfon:972 32 60 23
Plana web: www.marticoll.cat
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

0
0
0
s2sdefault
Diputació de Girona
Catalunya emprèn
Fons Social Europeu