Pla de dinamització comercial de Sant Feliu de Guíxols

pla dinamitzacio comercialSant Feliu de Guíxols compta amb tot un seguit de recursos, així com de motors econòmics i turístics, que contribueixen al seu atractiu com a municipi.

Un d’aquests motors és el seu teixit comercial i de serveis, que sens dubte compleix una funció de desenvolupament, no només comercial, sinó que, al mateix temps, també contribueix a la riquesa turística, a la vertebració i cohesió del municipi, i, en síntesi, a la vida i el dinamisme social del municipi.

Tot i l’impuls i la promoció que l’ajuntament i el propi teixit associatiu fan d’aquest comerç, la realitat és que en el context econòmic actual, els municipis han de fer front a un gran diversitat de pressions comercials, econòmiques, socials i normatives, la qual cosa fa necessària una certa planificació estratègica al voltant del seu comerç urbà.

En aquest context, el present projecte pretén contribuir a la definició d’un pla per a l’enfortiment i l’impuls del comerç local de Sant Feliu de Guíxols, que defineixi les mesures estratègiques, així com els programes i les accions específiques a implementar al llarg dels propers anys.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Sant Feliu - Pla dinamització comercial.pptx)Sant Feliu - Pla dinamització comercial.pptx14440 kB577 Descàrregues
Diputació de Girona
Catalunya emprèn
Fons Social Europeu