Informació Borsa de treball

Qui som?

La Borsa de Treball és un servei gratuït que depèn de l’àrea Promoció econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guixols i que té un paper d’intermediació entre les empreses que necessiten incorporar professionals i les persones que cerquen feina o volen canviar d’ocupació.

Quines empreses hi poden accedir?

Totes les empreses que vulguin inserir les seves ofertes de feina per trobar candidats.

Què oferim?

El servei de la Borsa de Treball a les Empreses és un servei gratuït que posa en contacte candidats disponibles a les empreses, per tal de facilitar i agilitzar el desenvolupament dels processos de selecció.

Cal diferenciar els tres tipus d’intervenció que es fan:

  1. Servei de Difusió
   Posem a disposició de les empreses un canal de difusió de les seves ofertes a través d’un espai físic al Servei d’Ocupació Municipal, al web som.guixols.cat i al Facebook Guixolsdesenvolupament.

   Totes les persones que formin part de la Borsa de Treball poden mostrar el seu interès i interessar-se per les ofertes i participar en la selecció sempre que compleixin tots els requisits sol·licitats per l’empresa.
   Des de la Borsa de Treball es farà arribar els currículums dels candidats a l’empresa. 

  2. Servei d'Intermediació
   El Servei d'intermediació és un servei que ofereix la Borsa de Treball. La seva funció és relacionar les ofertes de treball que es gestionen a través del Servei d’Ocupació Municipal amb els possibles candidats que el Servei té inscrits a la Borsa de Treball com a demandants d'ocupació.

   El Servei d’Intermediació rep les ofertes de treball de les empreses i busca a la seva base de dades els inscrits a la Borsa de Treball que busquen un treball o una millora en la seva ocupació corresponent al perfil que l’empresa sol·licita. Busquem els candidats amb les competències tècniques i humanes que l’empresa necessita sempre després de verificar que s’ajusten al perfil amb el currículum i la seva disponibilitat.

   Quan el perfil sol·licitat a l'oferta coincideix amb el d'alguns dels demandants inscrits i es comprova la seva disponibilitat vers a aquella oferta. Mitjançant una trucada i/o una entrevista personal valorem la candidatura i en el cas de ser positiva s'envia aquesta a l'empresa.

   Si l'empresa la considera adient, es posarà en contacte amb el candidat.

   Cal recordar que les ofertes gestionades per Intermediació és un valor afegit al nostre servei de Borsa de Treball que ens permet participar de tot el procés de selecció i fidelitzar a les empreses. Aquest procés requereix una implicació més acurada per part del nostre Servei.

  3. Pràctiques a les empreses
   La Borsa de Treball també ofereix la possibilitat d’oferir persones en pràctiques vinculats a programes específics que es realitzem al llarg de l’any a Àrea de Promoció econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

   Així com un ventall de formació per les empreses de la nostra ciutat.

Com ens pots contactar?

Ho pots fer:

 • Per telèfon al 972 327 033
 • Presencialment al Servei D’Ocupació Municipal
 • Per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Diputació de Girona
Catalunya emprèn
Fons Social Europeu