Servei d'Assessorament d’Empreses

El Servei d'Assessorament d’Empreses té l’objectiu de fomentar la creació i la consolidació de noves activitats empresarials a Sant Feliu de Guíxols.

Posa a disposició dels emprenedors i les emprenedores eines i suport per aconseguir que els projectes empresarials arribin al mercat amb unes garanties de viabilitat.

Què fem?

  • Accions de foment de l’esperit emprenedor (xerrades, sessions formatives, Concurs de la Vall Baixa, Dia de l’emprenedor/a...).
  • Informació i orientació personalitzada sobre passos, tràmits i obligacions per crear l’empresa i sobre tramitació de subvencions, ajuts, concursos...
  • Suport en l’elaboració del pla d’empresa, eina essencial per a l’anàlisi de viabilitat de la idea empresarial.
  • Acompanyament integral des de la idea de negoci fins a la posada en marxa i la consolidació de la nova activitat durant els primers anys de vida.
  • Recursos i formació bàsica per a la creació i la gestió d’empreses.

Ens trobaràs a:

Àrea de Promoció econòmica.

C/Dels Enamorats, 65-99, 1er pis
17220 Sant Feliu de Guíxols
Tel. 972 32 70 33
Fax 972 32 69 17
e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Persones de contacte:

Íngrid Llamas Comellas - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anna Laura Molero Montalvo - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Horari de visites: dilluns i dimecres de 9 hores a 14 hores

0
0
0
s2sdefault
Diputació de Girona
Catalunya emprèn
Fons Social Europeu