JEO, I JORNADA D'EMPRESA i OCUPACIÓ

 

JEO, I Jornada d’Empresa i Ocupació

Els dies 29 i 30 de setembre tindrà lloc la I Jornada d’Empresa i Ocupació, al Monestir de Sant Feliu de Guíxols. La Jornada va destinada a empresaris, emprenedors i persones que es troben en recerca o millora de feina, i que aquest any presenta una novetat destacada: la unió de les jornades d’Ocupació i Emprenedoria.

La jornada oferirà un espai comú on tots els assistents puguin intercanviar experiències amb altres persones que estiguin en el mateix moment professional, o bé en un altre més experimentat (empresaris, ponents...), i un ventall ampli de ponències i xerrades sobre màrqueting, turisme i lideratge d’equips de treball en l’àmbit d’Empresa, i sobre la preparació d’una entrevista de feina en l’àmbit d’Ocupació.

Entre els ponents hi ha dos veïns de Sant Feliu de Guíxols: José Antonio Donaire, vicerector de la Universitat de Girona, director de l’Institut de Recerca en Turisme i exregidor de l’Ajuntament; i Josep Coll, CEO de Repscan i fundador de Red Points.

Les places són limitades. Inscripcions obertes fins al 28 de setembre a: https://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/curs/80705-jornades-d-empresa-i-ocupacio-de-sant-feliu-de-guixols

 

 

 


0
0
0
s2sdefault
Diputació de Girona
Catalunya emprèn
Fons Social Europeu