CONVOCATÒRIA OBERTA PER A LA CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS EN L'ÀMBIT DEL COMERÇ I DELS SERVEIS

 
comerç_sant_cugat-800x356.jpg
 
A partir d'avui dia 17 de juny, i fins el 22 de juliol  s'obre convocatòria per la concessió de subvencions en l'ambit del comerç i els serveis del Consorci de Comerç, Artesania i Moda, concretament el programa de suport en el procés de transformació digital de les empreses:

Objectiu:
Potenciar el coneixement i la incorporació de noves tecnologies digitals per augmentar la competitivitat i la sostenibilitat de les empreses de comerç i dels serveis, i les parades de mercats municipals sedentaris i no sedentaris.
Facilitar d’eines a les empreses que els permetin adaptar-se al nou model de negoci on es potencií la omnicanalitat creant estratègies que integrin botiga física i online per millorar l'experiència de compra dels clients.
Millorar el posicionament i la presència a internet del sector del comerç i dels serveis per tal d’adaptar-se i fer front a la nova situació i enfortir les seves capacitats i fer-lomés competitiu en l’era post-Covid19.


Persones beneficiàries:
Els professionals autònoms que estiguin donats d'alta en el règim especial dels treballadors per compte propi o autònoms (RETA), empreses de comerç, de serveis i parades de mercats municipals sedentaris i no sedentaris.

(S’exclouen, les fundacions, les entitats territorials sense ànim de lucre i els gremis i entitats sectorials).

Quantia de la subvenció:
Fins al 70% de les despeses subvencionables amb un màxim de 5.000 euros.

 

TOTA LA IINFORMACIÓ AQUÍ


0
0
0
s2sdefault
Diputació de Girona
Catalunya emprèn
Fons Social Europeu