Ajuts per a persones amb ingressos baixos afectades per un ERTO

La Generalitat de Catalunya ha activat un pla d’ajuts  extraordinaris per al manteniment de l’activitat econòmica a Catalunya enfront la COVID-19.

El destinataris d’aquestes ajudes són, majoritàriament, treballadors autònoms que han vist reduïts els seus ingressos, micro i petites empreses que han patit una caiguda substancial de la seva facturació i que es comprometen a mantenir els llocs de treball, persones treballadores que estiguin en un expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO) i els sectors més afectats per les restriccions.

Un dels ajuts que ja es pot demanar a partir d’avui dilluns 15 de febrer és per a persones amb ingressos baixos afectades per un ERTO o amb contracte fix discontinu beneficiàries de la prestació extraordinària. Hi ha temps per sol.licitar-lo fins el 25 de febrer a les 15 hores.

Per més informació i inscripcions podeu accedir al següent enllaç: https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/soc/informacio-sobre-el-coronavirus-sars-cov-2/ajuts-extraordinaris-per-al-manteniment-de-lactivitat-economica-enfront-la-covid-19-2021-/

Cal recordar que tots els ajuts previstos es poden acumular a d’altres subvencions o ajuts públics, com també privats, ja sol·licitats o que es puguin posar en marxa en un futur.

0
0
0
s2sdefault
Diputació de Girona
Catalunya emprèn
Fons Social Europeu